13 april 2012

Mina känslor...Eller ski i!

Jag har en plan, jag har funderat på den länge nu. På måndag ska jag ha nätverks möte som de så fint heter...Och jag känner att den dagen kommer jag spåra ut...Jag har mina planer...Jag vet hur jag kan ta mitt liv...Min plan är nu att hitta en bra dag typ..Jag sa till pappa när jag va på piva att jag kommer ta mitt liv. Han vet de nu..Jag har sagt till mamma att jag ska ta mitt liv.

2 kommentarer:

sophia sa...

vad fan vill du ha sagt med det egentligen?? tycker att det är förbannat respektlöst att säga så till andra människor, speciellt när det är ens föräldrar. du får så fucking jävla mycket stöd och du väljer att bara kasta bort det, istället för att fokusera på hur du ska kunna må bättre så skär du dig på avdelningen och gör att andra medpatienter mår så jävla mycket sämre.

vad hade du känt om en medpatient hade snott ett rakblad av dig och försökt ta livet av sig, eller om den lyckades ta livet av sig?

du säger hela tiden att folk ska skita i dig och dina problem och gud vet allt, men herregud, VAKNA FÖR HELVETE. du är en sån jävla attentionwhore så att jag vill spy, och detta säger jag inte för att vara elak, utan för att det är hur jag uppfattar dig. vad vill du ha sagt med inlägg som bara säger att du har skurit dig igen? va? vet du det ens själv?? om du hade kunnat ta ett steg utåt och bara tänka efter så hade även du sett hur attentionwhore stod skrivet i pannan på dig.

eller varför ens lägga upp en bild på hur du skurit dig? VAD I HELVETE VILL DU HA SAGT MED DET?? man kan fan inte värja sig mot en bild på det sättet. vill du ha bilder på dina sår så visst, fine, ha det men ha det i din dator och låt övriga slippa det.

jag må låta hård men detta har jag velat säga ett bra tag. jag säger detta för att jag hoppas att du en dag kan öppna ögonen och se hur mycket resurser som läggs ner på dig. vad mer begär du egentligen? du tjatar om ditt lpt, att du inte vill ha det, men du gör ju allt för att det ska finnas kvar. jag förstår inte hur avdelningen kan ha kvar dig när du missköter någonting som inte är en rättighet för de flesta. var tacksam och försök arbeta med dig själv istället. gräv inte gropar åt dig själv och tvinga inte andra på nätet att se dina förbannade sårbilder och sårdagböcker.

peace out.

Peettsson sa...

varför skriva i bloggen och berätta för alla om att du tänker ta ditt liv? Det låter mer eller mindre som ett rop på hjälp, att du vill att någon ska stoppa dig?
jag menar, att du berättar för din mamma och din pappa - alltså vad tror du att dem gör? Dem kommer ju se till att någon håller dig inspärrad så att du inte kan komma ut på ett tag?
Jag undrar om det är så att du strävar efter att få komma till rättpsyk? för i mina öron låter det mer som att du vill hållas "fången" för att inte kunna göra något dumt?

bella, det finns många som tycker om dig, livet är inte bara ont, det finns mycket gott också! men det gäller att se detta och inte blunda. Försök att ta dig i kragen, be om hjälp när du känner att du vill skada dig själv, jag menar du är ju på psyket så då borde du kunna be om hjälp, för man sitter ju inte på psyk bara för att !

jag har själv varit där bella, och det är inge roligt, jag satt på psyk i ett år när jag bodde i umeå, sedan dess har jag pendlat in och ut. Men en dag fick jag nog av mitt självdestruktiva liv och tittade mig själv i spegeln - där såg jag bara en trasig tjej som var så nerdrogad av alla piller som läkarna gav mig så då sa jag till mig själv: nä nu fan får du rycka upp dig Linda, ta tag i livet!! och jag gjorde det, och jag vet att du också kan göra det bara då vågar släppa greppet om det som är tryggt för dig just nu det vill säga Psyk, självskadandet...osv! Jag tror på dig Bella - se till att visa framfötterna, för någonstans inom dig bor det en tjej som vill hitta rätt och leva livet!! Eller har jag fel?

KRAM