24 april 2012

Skaffar snart en låst blogg...

Jag vill inte att alla ska kunna läsa mina ord...Speciellt inte Lauren! Så snart skaffar jag en blogg på blogg.se där man kan sätta lösenord på bloggen!!


VILL DU LÄSA MIN HEMLIGA BLOGG? SKICKA DÅ EN KOMMENTAR MED VARFÖR DU VILL LÄSA DEN!

Kommer ha kvar denna bloggen, men inte vara så "öppen" i den mera..

7 kommentarer:

Mslunacy sa...

du är underhållande. kommer verkligen sakna att skratta åt ditt patetiska Jag.

Lina sa...

Vad är patetiskt med en människa som mår dåligt? Är det något som du har ensamrätt på? Visst, ibland vill man bara ta Bella i kragen, men hon mår dåligt. Om hon mot förmodan skulle göra allt för uppmärksamhet så mår hon ju ändå dåligt. Och vad jag har förstått på dig så mår du med dåligt. Vad är skillnaden?

Unknown sa...

Håller helt med Lina! Du, Lauren du borde fan växa upp! Du har mått / mår dåligt! Då är du ju minst lika patetisk som jag! Och du satt på rpk i 6 månader på hsl för du inte hade ngnstans att bo på! Patetiskt eller vad? Kan inte fixa en egen bostad, ingen anhörig som kunde ta emot dig.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dö bitch!

Mary sa...

och mest patetiskt är denna pajkastning...jisses

Ljuva duvan sa...

Lina: Visste inte man hade frikort att bete sig hur man vill/skriva vad man vill för att man mår dåligt. Förstår inte mig på folk som du som ska ta personers parti BARA för att de mår dåligt. Har man en diagnos kan man inte bli kritiserad för man är sjuuuuk. Antar att du själv har psykiska problem och därför envisas med att empatisera med och försvara Bella i vått och torrt. Tur det finns folk som du som kan berätta för oss ignoranta mobbare.

Mslunacy sa...

Lina: det är inte "att hon mår dåligt" i sig som är patetisk, det är HELA HON.

Lina sa...

När har jag sagt att man har frikort att skriva vad man vill bara för man mår dåligt? Jag har heller inte skrivit att jag sympatiserar med Bella. Jag känner inte henne. Men jag tycker att man behöver inte kommentera istället för att kasta skit på varandra. Man kan aldrig tala om för någon annan vad den inte får skriva.
Om jag har psykiska problem eller inte spelar ingen roll. Tycker bara hela grejen är löjlig just nu.